Koeriersdienst

Heeft u een zending die zo snel mogelijk binnen Nederland of België afgeleverd of opgehaald moet worden? Wij kunnen u helpen met onze koeriersdienst. 

Pakketten verzenden
Wilt u een pakket verzenden?
Spoedzending
Wilt u met spoed een verzending regelen?
Pallet verzenden
Wilt u een pallet verzenden?
Colli transport
Wilt u meerdere goederen in één keer verzenden?

Heeft u een zending die zo snel mogelijk binnen Nederland of België afgeleverd of opgehaald moet worden? Wij kunnen u helpen met onze koeriersdienst. 

Een koerier voor pakket, pallet of complete lading

Enkel pakketvervoer, meerdere pakketten of complete ladingen, wij kunnen het voor u verzorgen tegen betaalbare en concurrerende tarieven. Het transport van ieder type goederen kunt u aan ons overlaten, van lange pakketten, afwijkende goederen tot breekbare zendingen. Dit doen wij al bijna 100 jaar voor diverse bedrijven. Zowel groot als klein, van winkel tot webshop. Daarnaast leveren wij uw zending aan zowel bedrijven als particulieren af.

Spoedzendingen

Heeft u een zending die zo snel mogelijk binnen Nederland of België afgeleverd of opgehaald moet worden? Wij kunnen u helpen. Doordat we dagelijks meer dan 40 eigen vrachtwagens op de weg hebben, zijn wij vaak in de buurt en kunnen wij flexibel werken. Daarnaast werken wij met korte lijnen, zodat u ons direct kunt bereiken. Aarzel dan ook niet om de telefoon te pakken of een mailtje te sturen en direct de wensen rondom uw verzending te regelen.

Online koeriersdienst regelen

Uiteraard kunt u uw verzending online bij ons systeem aanmelden. Daarnaast kunt u de status van alle ingevoerde verzendingen opvragen en de geschiedenis van uw verzendingen zien. Via ons Track & Trace systeem kunt u natuurlijk uw verzending volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw verzending. Daarnaast kunt u per e-mail op de hoogte worden gehouden van belangrijke momenten, zoals het afleveren van het pakket, als iemand niet thuis is of de handtekening van de ontvanger.

Zorgeloze koeriersdienst

Als nuchtere en toegankelijke vervoerder zijn wij dé regiovervoerder die in de hele Benelux distribueert. Wij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven onderling en bedrijven en consumenten. Door onze planning zijn wij in staat om niet alleen goederen te leveren, maar ook weer andere goederen op te pikken en door te leveren. Wij hebben meer dan 40 eigen vrachtwagens waarmee wij pakketten, pallets, colli en complete ladingen vervoeren. Doordat wij dit vervoer met eigen materiaal en vaste, gediplomeerde en enthousiaste chauffeurs en andere medewerkers organiseren, kunnen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid realiseren.