Pallet verzenden

Een pallet binnen 24 uur verzenden of op laten halen in Nederland of België tegen een concurrerend tarief, wij regelen het voor u.

Binnen 24 uur in de Benelux uw pallet verzenden

Doordat wij meer dan 40 eigen vrachtwagens op de weg hebben, kunnen wij het verzenden van een pallet binnen 24 uur met eigen vervoer regelen. Daarbij kunnen wij het vervoer van ieder type goederen voor u verzorgen. Ook het verzenden van lange pakketten, afwijkende goederen of breekbare pakketten nemen wij graag voor onze rekening.
 

Van kleine pallet tot complete ladingen

Voor ons maakt het niet uit of u een kleine pallet, meerdere pallets of complete ladingen wilt versturen of op wilt laten halen. Wij kunnen voor iedereen efficiënt vervoer regelen. Om dit te kunnen realiseren combineren wij bijna 100 jaar ervaring met het gebruik van moderne planningsprogramma’s. Op deze manier combineren de meest bewezen methodes en kunnen wij u gewoon goed transport garanderen.

Track & trace

Het verzenden van één of meerdere pallets moet zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom kunt u uw verzending online aanmelden en de status van alle ingevoerde zendingen opvragen. Door ons Track & Trace systeem kunt u uw verzending in de gaten houden, waardoor u altijd de meest actuele informatie hebt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om door middel van onze e-mailservice nog sneller op de hoogte gehouden te worden over de status van uw zending. Zo kunt u een een mailtje ontvangen wanneer een zending is geleverd, als iemand niet thuis is op het moment van leveren of van de handtekening die gezet is.

Zorgeloos pallet verzenden

Palletvervoer, deelladingen of complete ladingen, wij kunnen het voor u verzorgen tegen betaalbare en concurrerende tarieven. Daarbij draait het uiteraard om een goede planning en veel contact met onze verladers en chauffeurs. Want stelt u zich maar eens voor: verschillende partijen vrachtgoed (variërend van 1 pakket tot complete ladingen) ophalen bij diverse verladers, deze centraal verzamelen in Veenendaal, routes plannen, de goederen verdelen over het wagenpark én zorgen dat alles op de juiste tijd en plaats, wordt bezorgd. Dat verzorgen wij graag voor u.