Transport nodig?

Het meest zorgeloze vervoer regel je bij Van Eck. Al bijna 100 jaar. Voor zowel grote als kleine bedrijven en voor winkels en webshops, Van Eck neemt het vervoer voor je uit handen. 

Pallet verzenden
Wilt u een pallet verzenden?
Vervoer gevaarlijke stoffen
Wilt u gevaarlijke stoffen vervoeren?
Colli transport
Wilt u meerdere goederen in één keer verzenden?
Pakket verzenden
Wilt u een pakket verzenden?
Spoedzending
Wilt u met spoed een verzending regelen?

Het meest zorgeloze vervoer regel je bij Van Eck. Al bijna 100 jaar. Voor zowel grote als kleine bedrijven en voor winkels en webshops, Van Eck neemt het vervoer voor je uit handen. 

Transport van pakket tot complete lading

Een enkel pakket naar de klant van jouw webshop, een pallet van jouw bedrijf naar jouw distributeurs, het vervoer van gevaarlijke stoffen. Wij kunnen het transport van ieder type goederen voor u verzorgen. Dus ook het transport van lange pakketten, afwijkende goederen of breekbare pakketten nemen wij graag voor onze rekening. 

Binnen 24 uur in de hele Benelux

Een verzending binnen 24 bezorgen of op laten halen in Nederland of België tegen een concurrerend tarief, wij regelen het voor u. Doordat wij meer dan 40 eigen vrachtwagens op de weg hebben, kunnen wij uw verzending binnen 24 uur met eigen vervoer regelen. Doordat wij dit vervoer met eigen materiaal en vaste, gediplomeerde en enthousiaste chauffeurs en andere medewerkers organiseren, kunnen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid realiseren.

Zorgeloos transport

Als nuchtere en toegankelijke vervoerder zijn wij dé regiovervoerder die in de hele Benelux distribueert. Wij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven onderling en bedrijven en consumenten. Door onze planning zijn wij in staat om niet alleen goederen te leveren, maar ook weer andere goederen op te pikken en door te leveren. Wij zijn flexibel en werken met zeer korte lijnen. Daardoor kunnen wij voor iedere transportsituatie een oplossing realiseren. Wij vervoeren goederen naar de bestemming en maken dit volgbaar voor zowel de verzender als de ontvanger via track en trace. En ook na aflevering verzorgen wij een perfecte informatievoorziening, zodat u altijd op de hoogte bent.