Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze regio’s / locaties

Als nuchtere en toegankelijke vervoerder zijn wij dé regiovervoerder die door de hele Benelux distribueert. Daarbij ligt onze focus op het transport in Nederland en België. 

Transport in Nederland en België

Als nuchtere en toegankelijke vervoerder zijn wij dé regiovervoerder die door de hele Benelux distribueert. Wij hebben meer dan 40 eigen vrachtwagens waarmee wij pakketten, pallets, colli en complete ladingen vervoeren.

Wij hebben meer dan 40 eigen vrachtwagens waarmee wij pakketten, pallets, colli en complete ladingen vervoeren. Doordat wij dit vervoer met eigen materiaal en vaste, gediplomeerde en enthousiaste chauffeurs en andere medewerkers organiseren, kunnen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid realiseren. Dit geldt voor zowel transport als koeriersdiensten in Nederland en België.

Bekijk de mogelijkheden!

Portena Logistiek B.V.

Portena Logistiek B.V.
Mangaanweg 5 8445 PM Heerenveen

Beentjes Transport B.V.

Maxwellstraat 4 1704 SG Heerhugowaard

Beentjes Vervoercentrum B.V.

Küppersweg 20 2031 EC Haarlem

Wesseling Transport B.V.

Anton Philipsweg 20 2171 KX Sassenheim

Bulstra Transportbedrijf B.V.

Tinweg 12 8445 PD Heerenveen

Tielbeke Transport B.V.

Handelsweg 17 8152 BN Lemelerveld

Van Eck Transport

Generatorstraat 4 3903 LJ Veenendaal

DJ Middelkoop & Zn B.V.

CV Transport- en Expeditiebedrijf Vullings

De Groote Heeze 19 6598AV Heijen

De Graaf Logistics

Logistiekweg 18 4906 AB Oosterhout

Expeditie Thijs B.V.

Havenweg 10, 6006 SM Weert
Regio- en stadsdistributie

Regio- en stadsdistributie

Om sneller, goedkoper en milieubewuster pakketten in Nederland en België te kunnen leveren, zijn wij aangesloten bij Teamtrans. Omdat de overheid steeds meer beschermend optreedt ten opzichte van binnensteden, kiezen wij bewust voor efficiëntere distributie door middel van bundeling van krachten van gespecialiseerde transportbedrijven.

Alle goederen die voor een stad zijn bestemd, worden vanuit verschillende regio’s gebundeld en ‘s nachts door het Teamtransnetwerk naar centrale magazijnen gebracht. Daardoor zijn die goederen de volgende ochtend al dicht bij hun bestemming en hoeft het lokale transportbedrijf alleen nog het vervoer naar de bestemming te realiseren.

Door deze oplossing realiseren we over de hele verzending minder kilometers, een hogere dropdichtheid, goedkopere tarieven en minder last voor mens en milieu. Kortom, een win-win-situatie.

Direct uw verzending plannen Neem contact op