Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze regio’s / locaties

Als nuchtere en toegankelijke vervoerder zijn wij dé regiovervoerder die door de hele Benelux distribueert. Daarbij ligt onze focus op het transport in Nederland en België. 

Transport in Nederland en België

Als nuchtere en toegankelijke vervoerder zijn wij dé regiovervoerder die door de hele Benelux distribueert. Wij hebben meer dan 40 eigen vrachtwagens waarmee wij pakketten, pallets, colli en complete ladingen vervoeren.

Wij hebben meer dan 40 eigen vrachtwagens waarmee wij pakketten, pallets, colli en complete ladingen vervoeren. Doordat wij dit vervoer met eigen materiaal en vaste, gediplomeerde en enthousiaste chauffeurs en andere medewerkers organiseren, kunnen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid realiseren. Dit geldt voor zowel transport als koeriersdiensten in Nederland en België.

Bekijk de mogelijkheden!

Portena Logistiek

Portena Logistiek
Mangaanweg 5a 8445 PM Heerenveen

Beentjes Transport

Beentjes Transport
Maxwellstraat 4 1704 SG Heerhugowaard

Wesseling Logistics

Wesseling Logistics
Anton Philipsweg 20 2171 KX Sassenheim

Tielbeke

Tielbeke
Handelsweg 17 8152 BN Lemelerveld

Van Eck Transport

Van Eck Transport
Generatorstraat 4 3903 LJ Veenendaal

De Graaf Logistics

De Graaf Logistics
Logistiekweg 18 4906 AB Oosterhout

Thijs Logistiek

Thijs Logistiek
Witvennenveld 2 6002 NP Weert

FOX Global Logistics

FOX Global Logistics
Nobelsingel 15 2652 XA Berkel en Rodenrijs

Naeye Logistics

Naeye Logistics
Meekrapweg 12 4571 RX Axel

Visser Duiven

Visser Duiven
Impact 79 - 81 6921 RZ Duiven
Regio- en stadsdistributie

Regio- en stadsdistributie

Om sneller, goedkoper en milieubewuster pakketten in Nederland en België te kunnen leveren, zijn wij aangesloten bij Teamtrans. Omdat de overheid steeds meer beschermend optreedt ten opzichte van binnensteden, kiezen wij bewust voor efficiëntere distributie door middel van bundeling van krachten van gespecialiseerde transportbedrijven.

Alle goederen die voor een stad zijn bestemd, worden vanuit verschillende regio’s gebundeld en ‘s nachts door het Teamtransnetwerk naar centrale magazijnen gebracht. Daardoor zijn die goederen de volgende ochtend al dicht bij hun bestemming en hoeft het lokale transportbedrijf alleen nog het vervoer naar de bestemming te realiseren.

Door deze oplossing realiseren we over de hele verzending minder kilometers, een hogere dropdichtheid, goedkopere tarieven en minder last voor mens en milieu. Kortom, een win-win-situatie.

Direct uw verzending plannen Neem contact op