Overslaan en naar de inhoud gaan

Wij zijn Van Eck

Van Eck is meer dan alleen goederenvervoer. Wij zijn uw partner op het gebied van transport voor zowel grote als kleine bedrijven en voor winkels en webshops.

Een betrouwbare partner

Van Eck is meer dan alleen goederenvervoer. Wij zijn een partner op het gebied van vervoer. U geeft het vervoer van uw goederen zorgeloos aan ons uit handen, omdat u weet dat het goed komt. Welke hoeveelheid, vorm of waarde uw goederen ook bestaan, u geeft het met een gerust hart mee. Wij willen graag voor u vervoeren, maar nog liever willen wij dat u het graag door ons laat vervoeren. Niet alleen eenmalig, maar juist ook op de lange termijn.

Bekijk de mogelijkheden Neem contact op

Een betrouwbare partner

Sinds 1918 gewoon goed transport

Van Eck is een familiebedrijf dat van vader op zoon is overgegaan en waarbij de vierde generatie nu aan het roer staat. Met 100 jaar geschiedenis kunnen we gerust stellen dat we ervaren zijn. Dit merkt u als klant dan ook in onze aanpak. Wij zorgen er gewoon voor dat het vervoer van uw verzending perfect verloopt en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

1918

Oprichting Van Eck

Vakmanschap, kwaliteit en betrokkenheid zijn zaken die je mag verwachten bij een Van Eck. Ons transportbedrijf begon in 1918 in Amerongen. Hendrik van Eck sr. bezorgde van daaruit zijn eerste vrachten met paard en wagen. Omstreeks 1920 schafte hij een T-Ford aan. Daarmee startte hij een bodedienst, met op de huif de nuchtere tekst: 

“H. van Eck, bode van Amerongen op Utrecht, Veenendaal en Rhenen” 

Oprichting Van Eck Transport

1961

Uitbreiding en overname

Van Eck transport breidt in 1961 uit in Amerongen met verschillende bodediensten en neemt de Eerste Veenendaalse Expeditie (EVE) over.

1976

Nieuw bedrijfspand in Veenendaal

Door toenemende groei van de activiteiten werd besloten de vestigingen Amerongen en Veenendaal in 1976 samen te voegen in een nieuw bedrijfspand in Veenendaal.

1993

Van Eck is 75 jaar

Deze T-Ford kunt u nu nog met enige regelmaat in Veenendaal zien rondrijden. Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan in 1993 heeft Van Eck een originele T-Ford uit de jaren 20 opgebouwd met originele onderdelen en met de oorspronkelijke tekst uit 1920.

T-Ford Van Eck Transport

2018

Van Eck bestaat 100 jaar

Familiebedrijf Van Eck Transport bestaat 100 jaar. Op 27 oktober wordt dit groots gevierd met een feest. We zijn er bijzonder trots op dat we samen met onze medewerkers dit 100-jarig jubileum hebben mogen vieren.

Betrokken en flexibel transport

Bij het vervoer dat we voor onze klanten doen, zijn we altijd betrokken. Wij willen gewoon goed vervoer voor al onze klanten regelen. Ook als er iets last-minute geregeld moet worden of als de verzending die we moeten vervoeren geen standaard formaat heeft.

Als onze klant een vraag heeft, denken wij graag in oplossingen en mogelijkheden die we kunnen bieden. 

Direct uw verzending plannen

Daardoor zijn de relaties die wij aangaan vaak langdurig. De betrokkenheid groeit met de jaren nog meer.

 

Hier houden we ons aan, beloofd.

Perfecte infomatievoorziening

Perfecte informatievoorziening

Van Eck wilt u graag voorzien van de perfecte informatie. Informatievoorziening is van cruciaal belang voor Van Eck. De informatievoorziening rondom dienstverlening en communicatie is bij ons volop in beweging. Wij helpen u graag!

Dagelijkse leveringen & afhalingen

Dagelijkse leveringen & afhalingen

Van Eck levert levert dagelijks. Wij kunnen het transport van ieder type goederen voor u verzorgen. Dit realiseren wij door flexibel te werken met zeer korte lijnen. Daardoor kunnen wij voor iedere transportsituatie een oplossing bedenken.

Binnen 24 uur in de hele Benelux

Binnen 24 uur in de hele Benelux

Een verzending binnen 24 bezorgen of op laten halen in Nederland of België tegen een concurrerend tarief, wij regelen het voor u. Doordat wij meer dan 40 eigen vrachtwagens op de weg hebben, kunnen wij uw verzending binnen 24 uur met eigen vervoer regelen.

Venstertijd- en tijdigheidsleveringen

Venstertijd- en tijdigheidsleveringen

Van Eck heeft venstertijd-en tijdigheidsleveringen. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

Particuliere en zakelijke leveringen

Particuliere en zakelijke leveringen

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom, want Van Eck maakt geen onderscheid tussen klanten.