Dit is Van Eck

Betrouwbare partner

Van Eck is meer dan alleen goederenvervoer. Wij zijn een partner op het gebied van vervoer. U geeft het vervoer van uw goederen zorgeloos aan ons uit handen, omdat u weet dat het goed komt. Welke hoeveelheid, vorm of waarde uw goederen ook bestaan, u geeft het met een gerust hart mee. Wij willen graag voor u vervoeren, maar nog liever willen wij dat u het graag door ons laat vervoeren. Niet alleen eenmalig, maar juist ook op de lange termijn.

Bijna 100 jaar ervaring

Van Eck is een familiebedrijf dat van vader op zoon is overgegaan en waarbij de vierde generatie nu aan het roer staat. Met bijna 100 jaar geschiedenis kunnen we gerust stellen dat we ervaren zijn. Dit merkt u als klant dan ook in onze aanpak. Wij zorgen er gewoon voor dat het vervoer van uw verzending perfect verloopt en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Betrokken en flexibel transport

Bij het vervoer dat we voor onze klanten doen zijn we altijd betrokken. Wij willen gewoon goed vervoer voor al onze klanten regelen. Ook als er iets last-minute geregeld moet worden, of als verzending die we moeten vervoeren geen standaard formaat heeft. Als onze klant een vraag heeft denken wij graag in oplossingen en mogelijkheden die we kunnen bieden. Daardoor zijn de relaties die wij aangaan vaak langdurig, de betrokkenheid groeit daardoor met de jaren nog meer.