Hoe wij werken

Zo werken wij

Korte lijnen, veel zelf doen en een platte organisatie zorgen ervoor dat wij slagvaardig zijn. Doordat we een gedeelte van de planning handmatig doen, weten we precies welke chauffeurs onderweg zijn, waar ze heen gaan en wat ze vervoeren. Dit maakt dat wij de vraag van onze klanten snel op kunnen pakken. Zeker, omdat wij op ieder moment van de dag precies weten waar onze chauffeurs zijn.

Geen klantenservice, maar direct contact

Zoals gezegd houden wij van korte lijnen. Daarom krijg je bij ons altijd direct een medewerker aan de lijn en hoef je niet eerst door een keuzemenu wanneer je ons belt. Daardoor hoef je nooit lang op antwoord te wachten en kunnen wij je direct helpen. Mocht u dus specifieke wensen hebben, aarzel dan niet om per e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Transport voor uw pakket, pallet of complete lading

Enkel pakketvervoer, multicolli, pallets of complete ladingen, wij kunnen het voor u verzorgen tegen betaalbare en concurrerende tarieven. Het transport van ieder type goederen kunt u aan ons overlaten, van lange pakketten, afwijkende goederen tot breekbare zendingen. Dit doen wij al bijna 100 jaar voor diverse bedrijven. Zowel groot als klein, van winkel tot webshop. Daarnaast leveren wij uw zending aan zowel bedrijven als particulieren af.

Binnen 24 uur in de hele Benelux

Een verzending binnen 24 bezorgen of op laten halen in Nederland of België tegen een concurrerend tarief, wij regelen het voor u. Doordat wij meer dan 40 eigen vrachtwagens op de weg hebben, kunnen wij uw verzending binnen 24 uur met eigen vervoer regelen. Doordat wij dit vervoer met eigen materiaal en vaste, gediplomeerde en enthousiaste chauffeurs en andere medewerkers organiseren, kunnen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid realiseren.

Online aanmelden en Track & Trace

Het verzenden van één of meerdere verzendingen moet zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom kunt u uw verzending online aanmelden. Door ons Track & Trace systeem kunt u uw verzending tijdens het proces in de gaten houden. Daarnaast kunt u per e-mail op de hoogte worden gehouden van belangrijke momenten, zoals het afleveren van het pakket, als iemand niet thuis is of de handtekening van de ontvanger. Tenslotte kunt u online de status van alle ingevoerde zendingen opvragen en de geschiedenis van uw verzendingen zien.