Regio/locaties

Nederland en België

Als nuchtere en toegankelijke vervoerder zijn wij dé regiovervoerder die door de hele Benelux distribueert. Daarbij ligt onze focus op het transport in Nederland en België. Wij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven onderling en bedrijven en consumenten. Door onze planning zijn wij in staat om niet alleen goederen te leveren, maar ook weer andere goederen op te pikken en door te leveren.

Wij hebben meer dan 40 eigen vrachtwagens waarmee wij pakketten, pallets, colli en complete ladingen vervoeren. Doordat wij dit vervoer met eigen materiaal en vaste, gediplomeerde en enthousiaste chauffeurs en andere medewerkers organiseren, kunnen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid realiseren. Dit geldt voor zowel transport als koeriersdiensten in Nederland en België.

Regio- en stadsdistributie

Om sneller, goedkoper en milieubewuster pakketten in Nederland en België te kunnen leveren, zijn wij aangesloten bij Teamtrans. Omdat de overheid steeds meer beschermend optreedt ten opzichte van binnensteden, kiezen wij bewust voor efficiëntere distributie door middel van bundeling van krachten van gespecialiseerde transportbedrijven.

Alle goederen die voor een stad zijn bestemd, worden vanuit verschillende regio’s gebundeld en ‘s nachts door het Teamtransnetwerk naar centrale magazijnen gebracht. Daardoor zijn die goederen de volgende ochtend al dicht bij hun bestemming en hoeft het lokale transportbedrijf alleen nog het vervoer naar de bestemming te realiseren.

Door deze oplossing realiseren we over de hele verzending minder kilometers, een hogere dropdichtheid, goedkopere tarieven en minder last voor mens en milieu. Kortom, een win-win-situatie.

Wilt u zien welke Teamtrans-deelnemer bij u in de buurt zit, klik dan op de locaties in de kaart hieronder.