Overslaan en naar de inhoud gaan

Colli verzenden

Wanneer u meerdere goederen in één colli wilt verzenden, kunnen wij het voor u verzorgen tegen concurrerende tarieven. Wij vervoeren colli’s van diverse formaten en gewichten. Hoe afwijkend uw colli ook is, uw verzending is bij ons in goede handen. Al bijna 100 jaar vervoeren wij goederen voor grote en kleine bedrijven, winkels en webshops. Wij gaan het liefst een langdurige relatie met u aan, of u nu sporadisch of juist dagelijks een of meerdere pakketten en colli of multicolli wilt verzenden.

Direct uw verzending plannen

Binnen 24 uur in de Benelux colli verzenden

Bij ons kunt u er vanuit gaan dat u uw colli binnen 24 uur kunt verzenden of op laten halen in Nederland of België. Ook als uw pakket afwijkend is. Onze communicatielijnen zijn kort en direct. Aarzel dan ook niet om per e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u specifieke wensen ook doorgeven, zodat wij daar rekening mee houden. Wij hebben meer dan 40 eigen vrachtwagens waarmee wij pakketten, pallets, colli, multicolli en complete ladingen vervoeren. Doordat wij dit vervoer met eigen materiaal en vaste, gediplomeerde en enthousiaste chauffeurs en andere medewerkers organiseren, kunnen wij een hoge leveringsbetrouwbaarheid realiseren.

Track & trace

Het verzenden van één of meerdere colli’s moet zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom kunt u uw verzending online aanmelden, de status van alle ingevoerde zendingen opvragen en de geschiedenis van uw verzendingen zien. Door ons Track & Trace systeem kunt u uw verzending in de gaten houden. Daarnaast kunnen wij u door middel van onze e-mailservice op de hoogte houden over de status van uw zending. Zo kunt u een een e-mail ontvangen wanneer een zending is geleverd, als iemand niet thuis is op het moment van aflevering of de handtekening die gezet is automatisch toegezonden krijgen.

Zorgeloos pakketten verzenden

Bij het vervoer van colli gaat het om een goede planning en intensief contact met u en onze chauffeurs. Om u van het beste vervoer te voorzien, is onze planning gedeeltelijk geautomatiseerd en gedeeltelijk handmatig. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw pakket veilig van A naar B wordt verzonden. De goederen moeten daarbij uiteraard op de juiste tijd (binnen de venstertijden) en bij de juiste persoon of bedrijf bezorgd worden. Dát is precies wat wij graag voor u doen.