Overslaan en naar de inhoud gaan

Van een klein pakket tot complete ladingen

Van Eck is werkt al bijna 100 jaar met veel plezier voor winkels, webshops, grote en kleine bedrijven.  Wij vervoeren voor sommige klanten elke dag pakketten. Voor sommige klanten doen we dit onregelmatig. Daarbij kunnen wij ieder type pakket voor u verzorgen. Wij verzenden ook kleine pakketten, smalle pakketten of breekbare pakketten nemen wij graag voor onze rekening. 

Direct uw verzending plannen

Binnen 24 uur in de Benelux pakketten verzenden

Van Eck maakt het mogelijk om binnen 24 uur een klein pakket in Nederland of België te verzenden of op te halen. Wij regelen dat graag voor u. Dagelijks vervoeren we met meer dan 40 eigen vrachtwagens kleine pakketten.  Om sneller, goedkoper en milieubewuster pakketten in Nederland en België te kunnen leveren, zijn wij aangesloten bij Teamtrans. Dit is een samenwerking van tien transportbedrijven, vaak ook familiebedrijven, waarbij ieder bedrijf voor een postcodegebied in Nederland de fijnmazige distributie van kleinere zendingen verzorgt.

Track & trace

Het verzenden van één of meerdere pakketten moet zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom kunt u uw verzending online aanmelden, de status van alle ingevoerde zendingen opvragen en de geschiedenis van uw verzendingen zien. Door ons Track & Trace systeem kunt u uw verzending in de gaten houden, waardoor u altijd de meest actuele informatie hebt. Daarnaast kunnen wij u door middel van onze e-mailservice op de hoogte houden over de status van uw zending. Zo kunt u een een mailtje ontvangen wanneer een zending is geleverd, als iemand niet thuis is op het moment van aflevering of de handtekening die gezet is automatisch toegezonden krijgen.

Zorgeloos pakketten verzenden

Bij het vervoeren van kleine pakketten gaat het om een goede planning en intensief contact met u en onze chauffeurs. Daarbij moeten we rekening houden met verschillende partijen die diverse hoeveelheden pakketten willen verzenden, van verschillende formaten, deze moeten centraal in Veenendaal verzameld worden, waarna routes gepland moeten worden en de goederen verdeeld moeten worden over het wagenpark. Tot slot moeten de pakketten op de juiste tijd (binnen de venstertijden) en plaats bezorgd worden. Dát is precies wat wij graag voor u doen.