Overslaan en naar de inhoud gaan

Vervoer gevaarlijke stoffen over de weg

Het vervoer van gevaarlijke stoffen brengt meer risico met zich mee dan het vervoer van reguliere goederen. Daarom zijn voor dit type vervoer aanvullende regels opgesteld. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervoeren van gevaarlijke stoffen volgens het ADR verdrag. Wanneer u gevaarlijke stoffen wilt vervoeren, geef dan bij ons aan om hoeveel en welke stoffen het gaat, zodat wij een geschikte route kunnen plannen. Daarnaast zijn onze chauffeurs bekend met de veiligheidseisen en voorzorgsmaatregelen die gepaard gaan met het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Hierdoor kunt u het vervoer van uw gevaarlijke stoffen veilig uit handen geven.

Direct uw verzending plannen

Zorgeloos gevaarlijke stoffen verzenden

Bij het vervoeren van gevaarlijke stoffen is een goede planning en intensief contact met u en onze chauffeurs van groot belang. We moeten rekening houden met de ADR regelgeving, het moment waarop we de gevaarlijke stoffen bij u op kunnen halen en waar op de route wel en niet gevaarlijke stoffen vervoerd mogen worden. Tot slot moeten de stoffen op de juiste tijd (binnen de venstertijden) en plaats bezorgd worden. Dát is precies wat wij graag voor u doen.

Binnen 24 uur in de Benelux

Gevaarlijke stoffen verzenden of op laten halen in Nederland of België tegen een concurrerend tarief, dat realiseren wij graag voor u. Door ons Track & Trace systeem kunt u uw verzending in de gaten houden, waardoor u altijd de meest actuele informatie hebt. Daarnaast kunnen wij u door middel van onze e-mailservice op de hoogte houden over de status van uw zending. Zo kunt u een een mailtje ontvangen wanneer een zending is geleverd of de handtekening die gezet is automatisch toegezonden krijgen.