Spoedzending

Verzend uw pakket met spoed en wij regelen het voor u binnen 24 uur.

Met spoed uw verzending regelen

Heeft u een zending die zo snel mogelijk binnen Nederland of België afgeleverd of opgehaald moet worden? Wij kunnen u helpen. Dagelijks hebben wij meer dan 40 eigen vrachtwagens op de weg en werken wij samen met Teamtrans. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat wij snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Wij werken met korte lijnen, zodat u ons direct kunt bereiken. Aarzel dan ook niet om de telefoon te pakken of een mailtje te sturen en direct de wensen rondom uw verzending te regelen.

Spoedzending volgen

Via ons Track & Trace systeem kunt u natuurlijk uw verzending volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw verzending. Daarnaast kunt u per e-mail op de hoogte worden gehouden van belangrijke momenten, zoals het afleveren van het pakket, als iemand niet thuis is of wanneer de handtekening van de ontvanger beschikbaar is.

Zorgeloze spoedzending

Bij het vervoeren van pakketten gaat het om een goede planning en intensief contact met u en onze chauffeurs. Wij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven onderling en bedrijven en consumenten. De pakketten moeten op de juiste tijd (binnen de venstertijden) en plaats bezorgd worden. Wij zijn flexibel en werken met zeer korte lijnen. Daardoor kunnen wij voor iedere transportsituatie een oplossing realiseren. Dát is precies wat wij graag voor u doen.